Opaľovacie produkty pre každú pokožku ☀️










Asi všetky z nás si v lete kladieme otázky ako : Čo použiť na moju pleť aby ostala zdravá?  Ktorý produkt si vybrať aby som bola ochranená pred slnkom ? Veď ich je na trhu milión....

Myslím že v tomto príspevku vám zodpoviem na všetky podobné otázky :) 

Začala by som len krátkym predstavením našej značky Institut Esthedem .
 Sme holistická značka, to znamená že sa na veci zameriavame celistvo zvnútra aj zvonku. Esthederm vznikol zo slnka, resp náš prvý produkt bol z opaľovacej rady vytvorený tak, aby sa každá jedna pleť dokázala pohybovať po slnku bez rozdielu. 

Všetci potrebuje slnku ku životu a naša pokožka zvlášť, preto jej ho podprajme, ale zároveň sa zdravo chráňte pred nežiadúcimi vplyvmi ako sú predčasné starnutie pleti, tvorba pigmentových škvŕn a podobne. 


Opaľovacie produkty rozdeľujeme na telové a pleťové. Telové nám chránia a vyživujú pleť v prvom rade ale taktiež predlžujú opálenie, podporujú prirodzené procesy v koži ktoré nám v bunkách naštartujú melanocyty. 
Tie produkujú tvorbu melanínu, čož znamená že sa tvorí pigment a pokožka hnedne.


Na výber sú rôzne konzistencie, takže vyberie si ozaj každý. Máme mlieko, hmlu, opaľovaciu vodu...len si zvoliť čo sa vám osobne najlepšie rozotiera na pokožke. 



Vyberiem si z radu napríklad opaľovaciu hmlu. Tú majú najradšej asi páni, pretože jej použitie je sekundové a neostáva po nej žiadny mastný film.

Tento mist používam už druhé leto a nedám naň dopustiť. Jediné čo je nevýhodou, tak nestriekajte si to doma nad podlahou, šmyknete sa na nej 😅

Produkty označujeme : ☀️☀️ alebo ☀️☀️☀️. 
2 slnká znamenajú použitie v oblasti Európy, 
3 slnka sú určené na dovolenkové a rovníkové oblasti. 


Spf na produktoch neuvádzajú, nakoľko samotné spf nestačí. Je tu potrebná aj ochrana pred Uva a Uvb žiarením ktoré dopadaju z atmosféry a spôsobujú predčasné starnutie kože. 
Esthederm pri výrobe používa aj minerálne filtre, ktoré odrážajú tieto žiarenia z pokožky preč a tým sa do kože dostáva len primerané a zdravé množstvo.

Telové mlieka ja milujem, sú nemastné, bez filtra, nemáte pocit že niečo na tej koži sedí. Avšak! Treba vsetky prpdukty používať tak, ako sa na nich píše. Pretierať za každým kúpaním sa! 
Ak toto dodržíte, nie je šanca aby ste sa s Esthedermom spálili :) 


Čo sa opaľovania tváre týka, tiež máme na výber pre rôzne typy pleti. 
Rozdeľujeme ich podľa toho či je pleť zdravá a opaľuje sa dobre alebo sa na nej tvoria pigmentové škvrny. 

Opaľovací produkt chráni pleť, chráni škvrny pred rozširovaním, hydratujú a môžu sa kľudne používať ako denné krémy. 

Momentálne na pleť používam oranžový ochranný krém, Protective anti-wrinkle vo verzii 2☀️☀️, klasiky si ho dávam ako denný krém pod mejkap a tak viem, že som chránená po celý deň a spokojne môžem chodiť o slnku .


Produkty Photo Reverse sú taktiež v dvoch farebných variantách a teda vo verzii Light a Medium. Sú to prakticky BB krémy, sú ľahké a zjednoducú tón pleti. 

Vďaka patentovej technológií tiež chránia bunkovú DNA a zabraňujú poškodeniu buniek. 



Opaľovacie produkty idú ruka v ruke s čistením pleti a starostlivosťou. Ak sa správne odličujeme, pleť sa nezanáša, ostáva čistá a svieža, pripravená na následnú cielenú starostlivosť. 

Novinkou roku 2023 č.1 je :
Dvojfázová opaľovacia voda ktorá sa môže používať na : telo+tvár+vlasy. Chránený je celý človek jedným produktom 🧡 Výhodou tejto vody je, že patentom CELLULAR WATER zachováva mladistvosť pleti na slnku, chráni pred dehydratáciou a oxidačným stresom. A to všetko vďaka obsahu 3,6,9 omega mastných kyselín, betakaroténu, provitamínu A a vitamínu E.

Čo používame v ďalšom kroku staroslivosti  sú sérum a krém. Novinka roku 2023 s patentovou technológiou prosti starnutiu pleti je jediný produkt svojho druhu na svete a vlastní ho práve naša značka.  
Sérum Age Proteom je skvelé používať aj v lete a tiež s opaľovacími produktmi na pleť, pretože počas dňa ochraňuje pleť dvojitým štítom ochrany buniek a zároveň pôsobí na všetkých piatich úrovniach starnutia pleti. 



Z doplnkových produktov ja osobne milujem tento slnečný púder s ochranou, môžte ho použiť na mejkap, má krásny zamatový finiš, alebo ho pretrieť priamo na niektorý opaľovací produkt a máte v lete vybavený mejkap, ktorý ani nebudete na pleti cítiť.

Všetky produkty z portfólia Institut Esthederm viete nájsť v salónoch kde vám beauty konzultant a.k.a. kozmetička všetko  krásne všetko ukáže, vysvetlí a poradí čo by vašej pleti a pokožke sedelo najlepšie.  Nechajte si poradiť, nechajte sa rozmaznávať na ošetreniach a užívajte si svoju zdravú a peknú pleť 🍀 

 Čokoľvek si chcete pozrieť a objednať nájdete na tomto linku: 


Ak máte nejaké otázky, rada odpoviem, stačí keď mi necháte koment :) 


 With love, 
MAJKA ☀️


PS : 
Poznáte túto značku? Používate už niečo od nás? Jeden koment vyberiem a budete mať možnosť vyskúšať si niečo sami doma 🤗

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.